Våra Tjänster

Trädfällning Värnamo

Trädfällning

Det finns många anledningar till att man behöver fälla ett träd. Det kanske skymmer utsikten, trädets hälsa blivit sämre eller växer för nära andra föremål i sin omgivning. Oavsett vad så ser till att det sker på ett professionellt och säkert sätt, till ett så förmånligt pris som möjligt.

När oerfarna personer tar sig an en trädfällning så är risken stor att olyckan inträffar, så varför inte låta våra certifierade arborister göra jobbet? Alla träd är unika och även dess omgivning så därför har vi alltid högt säkerhetstänk när vi gör en bedömning på en trädfällning. Glöm inte att ni kan använda RUT-avdraget och spara 50% av arbetskostnaden.

Efter en trädfällning så utför vi även en noggrann bortforsling om så önskas så att man kan nyttja sin trädgård till dess fulla potential igen.

Trädfällning Värnamo

Bortforsling - Röjning

För att hindra att röjningskostnaderna ska skena iväg så är det viktigt att man röjer sin skog/ trädgård med jämna mellanrum. Resultatet av att inte röja tillräckligt ofta blir att de kvarlevande träden och växterna behöver längre tid till att återhämta sig för att kunna växa normalt igen. Det medför även högre kostnader så en eventuell andra röjning blir nödvändig.

Det är inte alltid lätt att veta när man ska röja men det hjälper vi självklart till med. Vi har många års erfarenhet och kan med ett besök se när och hur det behöver röjas på just din mark/ tomt. Vi erbjuder kostnadsfria prisförslag där du tydligt ser vad och när vi röjningen kommer att ske.

Ett vanligt fel när man röjer på egen hand är att man lämnar för många stammar vilket kan leda till onödiga kostnader samt lägre timmerandel.

Vi hjälper också till med bortforsling av olika slag. Till exempel om du har har överblivet material kvar på tomten efter en trädfällning.

Kontaktformulär

Begär en gratis offert på bara några sekunder och få svar inom 24 timmar. 
Trädfällning Lammhult